Web Analytics Made Easy - Statcounter

نجم الدین شریعتی با بیان اینکه موثر بودن یک مجری به این نیست که زیاد حرف بزند، ذات برنامه سمت خدا را به گونه‌ای دانست که اقتضائش ایجاد می‌کند مجری بیشتر شنونده باشد. وی همچنین از اینکه برخی مسئولین از کنار مشکلات مردم بی تفاوت می‌گذرند انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا،‌«سمت خدا» یکی از موفق‌ترین برنامه‌های حال حاضر تلویزیون است، برنامه‌ای مذهبی که بدون زرق و برقهای متداول با مخاطب ارتباطی صادقانه دارد و می‌توان گفت که آرامشی حقیقی را به بیننده‌هایش هدیه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجم­ الدین شریعتی مجری جوان این برنامه یکی از دلایل این آرامش است. او مجری هست که قصد خود نمایی ندارد و در موضوعات برنامه با مخاطب همراه می‌شود. با این مجری جوان به گپ و گفت پرداختیم.

اولین مخاطبی که از برنامه سمت خدا بی‌­واسطه درس می­‌گیرد من هستم

تسنیم: لطفاًکمی خودتان را معرفی کنید و بگویید چه شد که وارد تلویزیون شدید؟

شریعتی: نام من نجم­ الدین شریعتی،متولد سال 1359 و اهل تنکابن در غرب استان مازندران هستم.از سال 1380وارد تلویزیون شدم. به واسطۀ شرایط خانوادگی و روحیاتی که در خانواده ما وجود دارد و همچنیناعتقاداتی که از بچگی با آنها بزرگ شده‌ام خیلی علاقه پیدا داشتم وارداین حوزه و این جنس ازکارها در تلویزیون شوم. با برنامه نیمرخ شروع کردم و بعد مجری چند کار در شبکه سه بودم. ولی مهمترین کار ما که روتین و دائمی اجرا می‌شد، برنامهزلال احکام بود کهآقای فلاح­زاده در آن احکاممی­‌گفتندو بعد از تقریباً 3-4 سال آقای رکنی طرح برنامه «سمت خدا» را دادند. آقای رکنی از تهیه ­کنندگان خوب شبکه 3 بودند و من از قبل ایشان را می‌­شناختم و تا امروزما تقریباًبیشتر از 8سال است کهبرنامه «سمت خدا»را اجرا می‌کنیم ودر این فضا و هوا نفس می­‌کشیم.

تسنیم: آیا شما دانشگاه امام صادق درس خوانده‌اید؟

شریعتی: خیر چون من ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه امام صادق دارم یعنی دوستان زیادی آنجا دارم و زیاد رفت و آمد دارم خیلی از افراد این فکر را می­‌کنند.سمت خدا هم در این مدتی که گذشت برای خودم یک دانشگاه و یک کلاس درس بوده است. باید بگویماولین مخاطبی که از این برنامه بی‌­واسطه درس می­‌گیرد من هستم. یکی از دغدغه­‌های بزرگ زندگی مناین است که اگر هر روز به دانسته­‌هایماضافه می‌­شود آیا به عمل و باورم هم اضافه می­‌شود یا اینکه این مطالبیکسری محفوظات صرفاًذهنی است.

یکی از پزشکان متخصص مغز و اعصاب معتقد بود«سمت خدا» برای جامعۀ ما یک پکیج آرامش است.

تسنیم: اجرای شما همیشه توام با آرامش است، این آرامش از کجا نشات پیدا می‌کند؟

شریعتی: یکی از پزشکان متخصص مغز و اعصاب به من می­‌گفت من برنامه­‌های تلویزیون را رصد کردم و فکر می‌کنم در هیاهوی روزمرگی این روزها «سمت خدا» برای جامعۀ ما یک پکیج آرامش است.یعنی در برنامه‌­های دیگر تلویزیون و رادیو معمولاً یک اضطراب و تشویش-حالا نمی‌­گویم همه ولی بعضی از آنها اینگونه هستند ـ وجود دارد، ولی برنامه ما تلاش می­‌کند که این آرامش را حفظ کند. بخش عمده علت این آرامنورانیت کلام خدا و اهل­ بیت است. من فکر می‌کنم اگر این کلام، زیبا و خوب بیان شود آن وقتناخودآگاه این آرامش به مخاطب القا می­‌شود.

به غیر از این منشخصیت آرامی دارمیعنی این‌طورنیست که بخواهم در برنامه دوزش را زیاد کنم. در مورد اجرا هم باید بگویم چیزی که اساساً به آن معتقدم و از ابتدای اجرا در تلویزیون به آن پایبند بودم واعتقاد داشتم این است که مجری باید خودش باشد و هیچ چیزی اضافه نکند یعنی در چیزی اغراق نکند. امروز با مخاطب بسیار بسیار باهوش و فهیمی سروکار داریم حتی یک جاهاییخودم غافلم ولی مخاطبان کاملاً متوجهنکات ریز و ظریف کارمان می­شوند. همیشه سعی کرده‌ام این آرامش را حفظ کنم. سخت­ ترین بخش ماجرا آنجایی است که زندگی دچارفراز و نشیب­‌هایی شود. آنجا من باید خودم را محکم نگه دارم و وارد فضای همیشگی‌ام شوم، این یک مقدار کار را سخت می­‌کند.

موثر بودن یک مجری به این نیست که زیاد حرف بزند.

تسنیم: چقدر این قضیه اتفاق می‌افتد؟

شریعتی: خیلی وقت­‌ها این موضوع پیش می‌آید. شاید نوعنگاهمن به زندگی این باور را در مخاطب القا کند که مثلاً آقای شریعتی کسی است که همۀ زندگی­‌اش بر وفق مراد است و یا پشتش گرم است و در برنامه نشسته و از روی شکم سیری حرف می‌زند. ولی واقعاً اینطوری نیست شاید مشکلاتی که من در طول زندگی‌­امبا آنها دست و پنجه نرم کرده‌ام، شاید یک دهم خیلی از مردم ما هم درگیر آنها نبوده و نیستند. چیزی که مهم است این است که شما بتوانید زندگی و شرایط زندگی­تان رامدیریت کنید. قیصر امین ­پور گفت «یک دم آرام ندیدم دل خود را همه عمر/ بس که هر لحظه به صد حادثه آبستن بود»

من این آرامش را به عنوان موهبت الهی می­‌دانم و سعی می‌­کنم آن را حفظ کنم ولی همانطور که گفتمچیزی را در اجرایم کم و زیاد نمی‌­کنم. شخصیت خودم هم همان شخصیتی است که مردم می­‌بینند. بیرون هم که مردم من را می­‌بینند همین حس را دارم و احساس غربیگی نمی‌­کنم. یک‌سری از کارکترهای تلویزیونی وقتی بیرون با آنها مواجه می­‌شویم می­‌بینیم این آدمی که ما در تلویزیون دیده‌ایم نیست. یا جدی­‌تر است و یاکلاً شخصیتش فرق می‌­کند.

به لطف و مرحمت خداوند متعال« سمت خدا» در این سا‌‌‌لها یک خانوادۀ بزرگ شده است.هر روز یک سفرهپهن می‌­شود و مابا مردم سراین سفره می‌­نشینیم و از این معارف می‌­چشیم و برای همین بیرون هم که همدیگر را می‌­بینیم واقعاً احساس میکنیم مدت­هاست همدیگر را می­‌شناسیم. چون همه با هم هم­ سفره و همسفر بوده‌ایم. امیدوارم خدا کمک کند اینمعارف فقط دانسته نباشد و بتوانیم در زندگی­مان به آنها عمل بکنیم.

ما نیاز داریم در روزمرگی و در این شلوغی و رفت و آمدهااز دین بشنویم و خودمان را یک بازنگری کنیم.

تسنیم: نگاه شما به اجرا چگونه است؟

شریعتی: بعضی‌­ها به اجرا به عنوان یک شغل نگاه می­‌کنند، ولی من اینطور نگاه نمی­‌کنم.بایدبگویم وجود برنامه «سمت خدا» را در این دوره و زمانه به عنوان یک جوان ضرورت می‌­دانم. ما نیاز به این رزق معنوی و روحی داریم. نیاز داریم که به دل و روح­مان توجه کنیم. حضرت امیر می­‌فرمایند: «دلهایتان می‌­میرد همانطور که بدن­هایتان می‌­میرد. پس برای زنده کردن دل­‌هایتان از حکمت‌­ها و مواعض بهره بجویید. دل­‌هایتان را با حکمت زنده کنید.» یعنی ما نیاز داریم در روزمرگی و در این شلوغی و رفت و آمدهااز دین بشنویم و خودمان را یک بازنگری کنیم. چه وقتی زلال احکام بودم و چه وقتی که به عنوان تهیه­‌کنندهمستند می­‌ساختمو چه امروز که در سمت خدا هستم احساس می­‌کنم جامعه ما به چنین فضایی احتیاج دارد و همواره سعی کرده‌ام حضورم در این برنامه یک حضور موثر و مفید باشد.

موثر بودن یک مجری به این نیست که زیاد حرف بزند. یک جایی اقتضاء تعریف برنامه و فضای برنامه این است که شما بنشینید و فقط گوش بدهید. یک وقت­‌هایی به فکر فرو رفتن مجری مخاطب را به فکر وا می­دارد. یک وقت‌­هایی سوالاتو حتی نگاه­‌های پرسشگرانۀ مجریمخاطب را متوجه این می­‌کند که یک مساله مهمی در حال مطرح شدن است و مخاطب باید حواسش جمع باشد. لذا این خیلی از من انرژی می­‌گیرد یعنی یک وقت­هایی خیلی خسته می‌­شوم. گوش دادن خیلی سخت ­تر از حرف زدن است. مثلاً در مدرسه زنگ ورزش خسته نمی­‌شدیم چون بالا و پایین می‌­پریدیم ولی کافی بود بگویند یک ساعت اینجا بنشین و فقط گوش کن! گوش دادن سخت است ولی چون خودم استفاده می­‌کنم و حظ می­‌برم این گوش کردن برایم لذت بخش است.

برنامه ما یک برنامه گفتگو محور ساده است. من فکر می‌کنم ما واقعاً باید یک برنامه بسازیم درباره این موضوع کهچرا جواب همۀ سوالات را می­‌دهیم، چرا پایان هر جمله­‌ای خودمان را موظف می­‌دانیم که ما هم حرف بزنیم. الان مثلاً شما به یک جوان بگویید کره ماه رفتید نماز باید چگونه بخوانید؟ شروع می­کند برای شما توضیح دادن. اصلاً نمی­‌گوید من برای چه باید به این سوال شما پاسخ بدهم. یعنی ما در مقابل هر علامت سوالی خودمان را موظف می‌­دانیم که جواب بدهیم. وقتی کارشناس ما آمده از معارف دین بگوید،چرا باید انتهای هر نقطه­‌ جمله‌اشمن یک چیزی بگویم.آن چیزی که برنامه سمت خدا را واقعاً از نگاه من موفق کرده است لطف اهل بیت و نور کلام خدا است.

چون فضای من به این فضا خیلی نزدیک است و روحم همین‌طوررشد کرده و بزرگ شده است. زمان اجرای برنامه « سمت خدا» لحظات خوبی برای من است.لذا قبل از اینکه یک مجری خوبی باشم سعی می‌­کنم یک مخاطبخوبی باشم. یعنی برادرم، خواهرم، دوستم، هموطنم که من را می­‌بیند احساس می‌­کند یک نماینده از خودش در این برنامه نشسته یک کسی از جنس خودشان.آن چیزی که باید مهم باشد این است که آن معارف به گوش مردم برسد امام رضا فرمود: «و ان­الناس لو عَلَمو محاسنِ کَلامَنا لَتَمِئونا» اگر مردم زیبایی­های دین ما را درک بکنند خودشان دنبال آن می‌­آیند نمی­‌خواهد شما به زور آنها را بکشانید فقط خوب دین را بیان کنید، این استراتژی ما در سمت خداست.

من دوست دارمجامعۀ دینی ما یک روزی به یک جایی برسد که خوش­تیپ‌­ترین آد‌م‌­ها متدین‌­ترین‌شانباشند

تسنیم: به نظر می‌رسد شما در ظاهر چندان به پوشش‌های پر زرق و برق معتقد نیستید.

شریعتی: بله همین طور است.ما داریم با همین مردم زندگی می‌­کنیم، اهل‌­بیت ما، بزرگان ما خوب می‌­پوشیدند و خوب راه می‌­رفتند. من خیلی دوست دارمجامعۀ دینی ما یک روزی به یک جایی برسد که خوش­تیپ‌­ترین آد‌م‌­ها متدین‌­ترین‌شانباشند.من مخالف تجملات و اسراف در پوشش هستم ولی تمیز بودن و شیک بودن را دوست دارم.مثلاً این کت و شلواری که تن من می­‌بینید را 5 سال پیش خریدم ولی هنوز می‌­­پوشم. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید با کت و شلوارمردم من را بیشتر می­‌شناسند تا با لباس‌های دیگر. مثلاً‌ در تابستان وقتی پیراهن می­‌پوشمخودش می­‌شود یک پوشش مبدل برای اینکه من را نشناسند. اگر زمانی بخواهم کسی کن را نشناسد فقط کافی استکتم را دربیاورم. مثلاً وقتی می‌خوام به حرم چون اگربا کت و شلوار بروم کلی آنجا معطل می‌­شوم ولی وقتی کتم را در می‌آورم دیگر کسی من را نمی‌شناسد.

دوست دارم تا زندهام حتی شده یکماکت از جامعه عصر ظهور را ببینم.

تسنیم: آیا این موضوع که امروز تعداد زیادی شما را در قامت یک مجری دینی می‌شناسند باعث می‌شود مسئولیت شما در جامعه سنگین تر باشد؟

شریعتی: بله همین طور است. گهگاهی به خاطر این موضوع واقعاً تضرع می‌­کنم و از مردم میخواهم برای من دعا کنند. نمی‌گویم دعا کنندوضعم خوب شود، تنم سالم شود.آن چیزی که در ناخودآگاه ذهن من وجود دارد و التماس می­‌کنم،دعای عاقبت بخیری است. کافیست در خیابان یک بوق بزنی، مردم می‌گویند آقای شریعتی از شما بعید است! مثلاً انتظار دارند وقتی یک ماشیننیم ساعت جلوی من بی حرکت مانده یک بوق هم نزنم و وقتی اعتراض می‌کنم می‌گویند آقا شما که این همه مردم را دعوت به آرامش می­‌کنید از شما بعید است.یک باررفتم به فرودگاه ولی پروازم نیم ساعت زودتر پرواز کرده بود. از مسئولین پرواز میپرسم چرا این اتفاق افتاده؟می‌­گویند آقا از شما بعید است شما که در تلویزیون اینقدر انسان موجهی هستید!

واقعیت این است که من خیلی خیلی غصه مخاطبان را می­‌خورم. دوست دارمجامعۀ ما براساس دین واقعی­مان در یک مسیری حرکت بکندکه همدلی در آن موج بزند، وحدت موج بزند، معرفت موج بزند. دوست دارم عضو آن جامعه باشم نه جامعه‌­ای که مردمش به هم فحاشی می­‌کنند، نه جامعه­‌ای که مردمش عصبی هستند،نه جامعه­‌ای که مردمش به هم تهمت می­‌زنند و دلشان به حالِ هم نمی‌­­سوزد. به ما یاد دادند که منتظر آن جامعه باشید و آن جامعه خواهد رسید و آن عصر ظهور است ولی دوست دارم حتی شدهماکتش را تا زنده‌­­ام ببینم و خودم خیلی دارم تلاش می­‌کنم که این اتفاق بیفتد.مثلاً یک جوانی می­‌گوید مشکل زندگی من با 2 میلیون تومان حل می­‌شود دوست دارم این 2 میلیون را به او کمک بکنم ولی مثلاً یک نفر دیگر می­‌گوید مشکل من با 1 میلیون حل می‌­شود، می­‌آیم این 1 میلیون را بدهم یک نفر دیگر می­گوید 5 میلیون به من بدهید من جهیزیه دخترم را می­‌دهم بعد می­بینید 200 میلیون پول نیاز است که این مشکلات را حل کنید و شما ندارید و غصه می‌­خورید و احساس می‌­کنید زیر پای شما خالیست.

کسانی که می‌­آیند جلو و می‌­گویند ما هستیم، چه در مجلس، چه در دولتنباید به خاطر مشکلات مردم شب راحت خوابشان ببرد.

گرچه ما یک خیریه­‌ای را با دوستان در منطقه کن ایجاد کردیم یک کارهایی داریم می‌­کنیم که حداقل وجدانمان راحت باشد که اگر نجم‌­الدین شریعتی در تلویزیون به دیگران می­‌گوید کمک کنید، خودش آن جا یک گامی را برداشته و هر چند محدود ولی دارد کمک می­‌کند. من فکر می‌کنم قسمت زیادی از این گونه مسائل وظیفهجاهایدیگری است که مسئولیت رفاه و معیشت مردم را بر عهده دارند.افراد دیگریباید به فکر مردم باشند وشب خوا­ب­شان نبرد. کسانی که می‌­آیند جلو و می‌­گویند ما هستیم، چه در مجلس، چه در دولتنباید شب راحت خوابشان ببرد. یا نیایید جلو و یا اگر می­‌آیید به داد مردم برسید و شب نخوابید.

هنوز هستند مردمی که با حسرت به نانوایی‌­ها نگاه می­‌کنند

این جامعه اروپا نیست. هنوز در ایرانهستند مردمی که شب سر گرسنهروی بالش می‌گذارند. هنوز هستند مردمی که با حسرت به نانوایی‌­ها نگاه می­‌کنند، در همین خیریه­‌ای که ما هستیم برای بُن نان صف می‌­کشند، اینها خوب نیست. نمیدانید برای من و آقای رکنی چقدر ایمیل و پیامک می‌­آید. چون حالا که عضو یک خانواده شدیم احساس می­‌کنند من برادر آنها هستم، احساس می‌­کنند حاج آقا پدر آنهاست و احساس می­‌کنند می‌توانند راحت دردودل کنند و بعد ته دردودل این است که ما می­‌خواهیم ازدواج کنیم، پول نداریم پول درمان بچه­‌مان را نداریم با سیلی صورت خودمان را سرخ نگه داشتیم و بخشی زیادی از پیام­‌ها از این جنس است، امیدواریم برسیم به جایی دیگر این مشکلات در کشور وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/

R1427/P1439/S4,34,37/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۲۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است

داود منظور در نشست مدیریت نوآورانه برای مقابله با حوادث و سوانح برای دستیابی به توسعه پایدار که در حاشیه هشتادمین نشست سالیانه اسکاپ در بانکوک انجام شد، گفت: تعداد و شدت سوانح طبیعی در سال ۲۰۲۳ افزایش یافت و این نشانگر ضرورت استفاده از ابزاری برای سازگاری با این شرایط جدید است.

او با بیان اینکه گنجاندن مسائل مربوط به کاهش خطر بلایا در برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی توسعه کشورها و ارتقای مدیریت اطلاعات بلایا صرفاً یک تلاش فنی نیست، افزود: این در درجه اول یک موضوع سیاستی و فرآیند حاکمیتی است. دولت‌ها نقشی محوری به عنوان تصمیم‌گیرندگان کلیدی ایفا می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که طرح‌ها و برنامه‌های توسعه ملی، محلی و بخشی نه تنها آسیب‌پذیری و خطر جدیدی ایجاد نمی‌کند، بلکه به طور مهمی به کاهش خطرات موجود و افزایش انعطاف‌پذیری افراد و سیستم‌ها کمک می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: من به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه جمهوری اسلامی ایران، بر این باورم که گنجاندن بحث کاهش خطر بلایا و مقاوم‌سازی در تمام ابعاد برنامه‌های توسعه ملی، بخشی و محلی و ارتقای مدیریت اطلاعات و داده‌ها مربوط به خطرات بلایا، برای دستیابی به جامعه‌ای امن‌تر و توسعه تاب‌آور، فراگیر و پایدار ضروری است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای دستیابی به اهدافمان، چند اقدام حیاتی باید انجام شود. ما باید توانایی‌های خود را برای درک بهتر، ارزیابی و نظارت بر خطرات بلایا به شیوه‌ای سازگار با خطرات متعدد بهبود بخشیم. این امر امکان پیش‌بینی مؤثرتر و هشدار زودهنگام خطرات و بلایا را فراهم می‌کند.

منظور افزود: مایلم ابتکار مهم دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد «هشدار اولیه برای همه» و چهار مؤلفه حیاتی آن را برجسته کنم، اما همچنان نیاز به «پیش‌بینی و هشدار اولیه بر اساس تأثیر بلایا» وجود دارد تا ما را قادر سازد که نه‌تنها وقوع خطرات را به‌موقع و دقیق‌تر پیش‌بینی نموده و هشدار دهیم، بلکه اثرات منفی احتمالی و تلفات و خسارات خطرات را نیز پیش‌بینی کنیم.

به گفته او، انجام اقدامات لازم از قبل برای کاهش تلفات و خسارات احتمالی، مستلزم تعهد و مشارکت همه بخش‌ها و بازیگران توسعه اقتصادی- اجتماعی برای ارائه داده‌ها و اطلاعات لازم در مورد انواع آسیب‌پذیری‌های فیزیکی، اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی برای اندازه‌گیری خطرات، زیان‌ها و آسیب‌های احتمالی است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: برای دستیابی به چنین دستاوردی، ما باید رویکرد توسعه مبتنی بر ریسک را اتخاذ و به کار ببریم و اطمینان حاصل کنیم که همه ابتکارات توسعه از طریق بررسی دقیق خطرات بالقوه برای محافظت از جوامع، زیرساخت‌های حیاتی و دستاوردهای محیطی طراحی شده‌اند. به‌علاوه، تلاش‌ها باید در جهت برطرف کردن عوامل زیربنایی عامل بلایا باشد. از جمله شهرنشینی سریع و بدون برنامه، تخریب محیط زیست و نابرابری‌های اجتماعی، برای ایجاد جامعه‌ای انعطاف‌پذیرتر.

منظور ادامه داد: در نهایت، گنجاندن مباحث مربوط به خطر بلایا در سیاست‌گذاری کاربری زمین ضروری است تا با ارزیابی ریسک وقوع فاجعه، تدوین و اجرای سیاست‌هایی برای کاهش خطر در مناطق شهری و روستایی ممکن شود.

او بیان کرد: از طریق این اقدامات هماهنگ، می‌توانیم زمینه توسعه پایدار و مقاوم در برابر تغییرات آب و هوایی را فراهم کنیم و از ایمنی و رفاه جوامع خود برای نسل‌های آینده محافظت کنیم.

معاون رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران گام‌های مهمی برای اطمینان از کاهش مؤثر خطر بلایا و گنجاندن موضوع‌های مرتبط در مباحث مدیریت برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی ملی، محلی و بخشی برداشته است.

منظور تاکید کرد: بدین منظور باید یک گروه کاری دائمی در زمینه علم، سیاست‌گذاری، پیوند اقدام برای مدیریت و کاهش خطر بلایا تحت نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان عالی‌ترین نهاد برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی در کشور ایجاد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، اثبات ظهور قدرت نظامی ایران به جهان
  • وعده صادق اقتدار ایران را به منصه ظهور گذاشت
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • ببینید | ردپای آبی