Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری «سمت خدا» برای استراحت ۲ ماهه‌ای، اجرا را به یکی از مجریان با سابقه رادیو معارف واگذار کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نجم‌الدین شریعتی مجری شناخته شده برنامه‌های مذهبی تلویزیون قرار است مدتی برای استراحت، اجرایِ برنامه «سمت خدا» را به شخص دیگری واگذار کند. رضا ملایی که در رادیو معارف مجری شناخته شده‌ای است تا اول ربیع‌الأول این مسئولیت را برعهده خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیگیری‌های تسنیم نشان می‌دهد این تصمیمِ خودخواسته‌ای است و او محرم و صفر روی آنتن نخواهد بود و از اول ربیع‌الأول به آنتن شبکه سه و برنامه «سمت خدا» بازخواهد گشت.

نجم‌الدین شریعتی چندین سال است به عنوان مجری برنامه‌های معارفی شبکه سه سیما شناخته می‌شود. در ابتدا برنامه «زلال احکام» و سپس «سمت خدا» را برعهده داشت و چند سالی هم اجرای برنامه سحرگاهی این شبکه تلویزیونی را اجرا کرده‌است.

چندی پیش تیتری از کناره‌گیری «نجم‌الدین شریعتی» مطرح شد که او در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم این موضوع را کاملاً تکذیب و از بداخلاقی‌های رسانه‌ای ابراز ناراحتی کرد.

یکی از نکاتِ جالب این بود که شریعتی در صفحه مجازی خودش خداحافظی همیشگی را تکذیب کرد.

قبل از ماه مبارک رمضان قرار بوده که بعد از برنامه سحرگاهی «ماه من» مدتی را استراحت کند و الان این اتفاق خواهد افتاد. شریعتی بارها اعلام کرده که 15 سال با افتخار برنامه «سمت خدا» را اجرا کرده و احساس می‌کند بعد از این سال‌ها، فاصله‌ای کوتاه برای استراحت لازم باشد.

او پیش از این هم گفته بود اگر روزی قرار باشد برای مدتی از «سمت خدا» فاصله بگیرد حتماً با مردم مطرح خواهد کرد که این اتفاق هم در برنامه امروز خواهد افتاد.

پایان دو شبکه تلویزیونی/ از پنجم مرداد، "ایران‌کالا" و "شما" تعطیل می‌شوندشروعِ ساخت سریال محرمی در آستانه محرم!/ نامِ «نائله» تغییر کردآغاز پخش دوباره مختارنامه/ فقدان تولید سریال «الف ویژه» برای ماه محرمسازمان اوج سریال "حضرت شاهچراغ(ع)" را می‌سازد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برنامه سمت خدا رسانه ملی شبکه سه رسانه ملی شبکه سه نجم الدین شریعتی سمت خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میرزا مهدی آشتیانی؛ جمع بین نبوغ و تبحر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ میرزا مهدی آشتیانی از خاندان مشهور آشتیانی و نوه میرزا حسن آشتیانی از رهبران جنبش تنباکو است.

میرزامهدی به سال ۱۳۰۶ق در تهران زاده شد و دوران کودکی و نوجوانی را در تهران گذراند.

این عالم جلیل القدر بعد از فراگیری قرآن و مقدمات علوم، برای آموختن علوم رایج زمان، در درس استادان مشهور تهران شرکت کرد. آشتیانی در ۱۳۲۷ق برای ادامه تحصیلات عالی عازم عتبات شد و در نجف در درس آخوند ملامحمدکاظم خراسانی شرکت کرد، ولی به علت بیماری بعد از یک سال اقامت به ایران بازگشت.

در سال ۱۳۲۹ق بار دیگر به عتبات سفر کرد و در درس سید محمدکاظم یزدی شرکت کرد. بعد از اقامت کوتاهی باز به ایران برگشت و برای سومین بار عازم عتبات شد و در این سفر در درس مشایخ دیگر مثل سید محمد فیروزآبادی، میرزا محمدحسین نائینی، آقا ضیاء الدین عراقی و سید ابوالحسن اصفهانی حاضر شد.

با اینکه وی در مجموع، مدت کوتاهی در درس عالمان نجف حضور یافت، اما به دلیل مهارت علمی که طی این سال‌ها اندوخته بود، به گفته خودش، از همه اساتید یاد شده به دریافت اجازه روایت و اجتهاد نائل آمد.

از خصوصیات مرحوم آشتیانی سفر‌های وی به ممالک و بلاد مختلف دنیاست.

او قبل از سفر اول به نجف به بخارا رفت و یک سال در آن‌جا ماند و ضمن آشنایی با مردم و عالمان آن دیار، به تدریس پرداخت و دوبار به مصر سفر کرد. هندوستان و نیز بسیاری از کشورهای اروپایی مثل فرانسه، ایتالیا، بلژیک و انگلستان را دید و در این جهانگردی با متفکران و فیلسوفان آن کشورها آشنا شد و بحث‌ها و مواجهه‌های علمی و فکری داشت.

در حوزه تعلیم و تربیت او شاگردان بسیاری پرورش یافته‌اند. 

شهید مرتضی مطهری، علامه محمدتقی جعفری، سید جلال‌الدین آشتیانی، علامه ابوالحسن شعرانی، آیت الله العظمی سید علی سیستانی، آیت الله العظمی حسین وحید خراسانی و مهدی حائری یزدی از آن جمله‌اند.

او دارای تألیفات مختلفی در حکمت و فلسفه، اصول و عرفان است که غالب آنها حاشیه و شرح آثار دیگران است.

احاطه او بر کتب علمی چنان بود که سید جلال‌الدین آشتیانی می‌گوید: هر وقت خدمت آن مرحوم شرفیاب می‌شدم و مشکلات خود را سؤال می‌کردم، او در جواب نسبت به کتب ملاصدرا و شفا و اشارات ابن سینا آن‌چنان از احاطه برخوردار بود که موجب حیرت می‌شد.

علامه سید جلال الدین آشتیانى باز نوشته‌اند: «مرحوم استاد آقا میرزا مهدى سه سال ایام عید را به مقصد زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها در قم به این شهر مسافرت کردند؛ و در سفر اخیر مغفور له، حضرت امام خمینى(ره) درس اسفار خود را تعطیل کردند و فرمودند، آقاى آشتیانى در رتبه اساتید من هستند.»

آشتیانی در مدت اقامت در عتبات، در کنار تحصیل، به تعلیم و تدریس علوم عقلی و نقلی نیز پرداخت اما او بازگشت به ایران را برماندن در عتبات ترجیح داد. مدتی در قم و اصفهان و مشهد ساکن شد و به تدریس پرداخت و سرانجام به زادگاهش تهران برگشت و برای همیشه در این شهر ماندگار گشت و حدود سی سال به تدریس پرداخت و حوزه درسی وسیعی را به خصوص در حکمت و عرفان، پدید آورد.

 میرزا مهدی در ۹ شعبان سال ۱۳۷۲ق مطابق با سال ۱۳۳۲ درگذشت و در رواق بالاسر حرم حضرت معصومه (س) دفن شد.

دیگر خبرها

  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • مدیرعامل استقلال ملاثانی: با استعفای اکبرپور مخالفت می‌شود/ او خسته است و نیاز به استراحت دارد
  • بوکس جوانان و امید آسیا؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
  • ملی پوشان ایران حریفان خود را شناختند
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • میرزا مهدی آشتیانی؛ جمع بین نبوغ و تبحر
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • ببینید | ردپای آبی
  • آنچلوتی ستاره‌اش را لای پر قو گذاشت!